Hvad Er Verber


Download Hvad Er Verber PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Hvad Er Verber book now. This website allows unlimited access to, at the time of writing, more than 1.5 million titles, including hundreds of thousands of titles in various foreign languages.

Download

Read Online

The business of grammar


The business of grammar

Author:

language: da

Publisher: Gyldendal Uddannelse

Release Date: 2005

4.00 of 5Download

Read Online

Franske Verber


Franske Verber

Author: Svetlana Leshchenko

language: fr

Publisher:

Release Date: 2016-01-21

4.00 of 5Download

Read Online

Franske verber til den dovne! I denne guide vil du finde: - bojning af alle uregelmaessige verber som gruppe at forholde sig til et verbum - hvad ekstra verber har du konjugat et bestemt verbum Bogen praesenterer verber pa omkring 2000 verber. Bogen indeholder ikke grammatik bojninger af franske verber. Jeg haber, at denne guide vil vaere en god hjaelper i at laere fransk!"

Udsagnsord


Udsagnsord

Author: Flemming André Philip Ravn

language: da

Publisher: BoD – Books on Demand

Release Date: 2021-11-03

4.00 of 5Download

Read Online

Denne bog handler om udsagnsord - danske verber. Der lægges vægt på at give eksempler og bøjninger. Bogen er skrevet til alle, der gerne vil vide mere om udsagnsord, hvordan de bruges i praksis samt ikke mindst hvilke spændende udtryk med verber man kan formulere. Bogen har det pædagogiske sigte, at læserne bedst muligt forstår grammatikken. Derfor er fagordene skrevet på dansk, f.eks. "udsagnsord". Samtidig er de på centrale steder skrevet på grammatiklatin i parentes. Der er et bredt udvalg af illustrerende ordeksempler, hvoraf nogle er særligt udvalgt med henblik på at passe på vores tid: it-alderen (aka informationssamfundet). Bogens formål er at være beskrivende og uddybende, ikke normsættende.