Hjertes Opbygning


Download Hjertes Opbygning PDF/ePub or read online books in Mobi eBooks. Click Download or Read Online button to get Hjertes Opbygning book now. This website allows unlimited access to, at the time of writing, more than 1.5 million titles, including hundreds of thousands of titles in various foreign languages.

Download

Read Online

Hjertet


Hjertet

Author: Maylis de Kerangal

language: da

Publisher: Gyldendal A/S

Release Date: 2016-11-02

4.00 of 5Download

Read Online

Tre unge mænd tager en tidlig vintermorgen ud for at surfe. På vejen tilbage kører de galt, og den ene dreng dør. Nu starter et kapløb med tiden for at redde drengens vitale organer, så de kan komme andre til gode. HJERTET er en roman om hjertets rejse gennem vinternatten. Fra den franske provins til Paris, hvor det præcis et døgn efter ulykken vækkes til live i en hjertesyg kvindes bryst. Det er en roman om alle hjertets hjælpere. Som sygeplejersken Cordélia der overvåger den unge mands organer, samtidig med at hun skal finde sine ben efter en ulykkelig kærlighedshistorie. Eller forældrene som både skal begribe deres eget tab og acceptere, at deres søns krop skal ribbes for organer, så andre kan leve. HJERTET er en smuk og betagende bog, der inviterer til eftertanke og taknemmelighed over livets mirakel.

Vandfaldet


Vandfaldet

Author: Margaret Drabble

language: da

Publisher: Lindhardt og Ringhof

Release Date: 2017-09-14

4.00 of 5Download

Read Online

Den 28-årige Jane Gray er alene i sit hjem, forladt af sin mand og temmelig desillusioneret. Alligevel forelsker hun sig i sin kusine Lucys mand med en sådan heftighed, at alt andet bliver ligegyldigt. Deres fælles hemmelige verden, som gemmer sig bag løgne og antydninger, bliver mere sand end virkeligheden, men hvis de giver sig til at handle på det, risikerer de, at hele drømmen falder fra hinanden i virkelighedens ubarmhjertige lys. Margaret Drabble (f. 1939) er en engelsk forfatter og samfundskritiker, der har vundet en lang række priser for sin litteratur. Endvidere er Margaret Drabble blevet udnævnt som "Dame Commander of the Order of the British Empire" i 2008. Margaret Drabble debuterede som forfatter i 1963 med romanen "A Summer Bird-Cage", og sidenhen er det blevet til en lang række anmelderroste romaner.

Fysiologi og anatomi


Fysiologi og anatomi

Author:

language: da

Publisher: Munksgaard Danmark

Release Date: 2007

4.00 of 5Download

Read Online